SEILMAGASINET TV: Redaktør Axel Nissen-Lie og ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.
SEILMAGASINET TV: Redaktør Axel Nissen-Lie og ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.

Vis deg på SEILmagasinet-TV

Nå kan du vise reklamevideo på SEILmagasinet-TV og nå ut til et seilinteressert publikum.

Skal du lansere en ny båt eller annet spennende produkt for seilfolket? Nå kan du vise video av produktet, og også fortelle litt om det, til et seilinteressert publikum på SEILmagasinet-TV.

Vi sender informative og inspirerende programmer månedlig gjennom hele 2022. Her får publikum se båtnyheter, bli med på båtturer og reportasjer fra båtlivet og vi gir også praktiske råd og tips om vedlikehold og sjømannskap.

Vi sender ved hver utgivelse av SEILmagasinet neste år, samt fra de store båtmessene. Dette er redaksjonelle sendinger fra Skandinavias ledende båtredaksjon. Her kan du få reklameplass i sendingene. Opptil tre annonsører får vise inntil fem minutter båtprat og fem minutter film. Reklamen merkes som annonsørinnhold og har som mål å formidle en historie som bygger verdi for din merkevare, og er ikke en typisk reklamefilm.

Vi kan hjelpe deg med å lage video, om du ikke allerede har materiell som egner seg for SEILmagasinet-TV. Som annonsør blir du invitert i studio, eller vi kan deg inn via videolink, for å fortelle om ditt produkt. Med egen spiller kan vi også tilby tradisjonelle annonser til våre videoer:

- Prerolls: Videoreklame som spilles før web-tv innholdet. Normalt 15 sekunder.

- Sponsorat: Annonsøren kan knytte seg til et redaksjonelt program ved å ha sin banner rundt spilleren, bruke en sponsorplakat før programmet.

- AFP: Annonsefinansiert produksjon, dersom du som kunde har et ønsket om et program, som redaksjonen har troen på, og mulighet til lage.

SEILmagasinet er også behjelpelig med å lage videoinnslag. Kontakt oss på [email protected] eller se kontaktoversikten.

Sendeplan for SEILmagasinet 2022

Utgave/anledning 2022 Dato for sending
Seilmagasinet 124.2.22
Seilmagasinet 27.4.22
Seilmagasinet 325.5.22
Seilmagasinet 47.7.22
Seilmagasinet 515.9.22
Seilmagasinet 617.11.22