SEILMAGASINET TV: Redaktør Axel Nissen-Lie og ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.
SEILMAGASINET TV: Redaktør Axel Nissen-Lie og ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.

Vis deg på SEILmagasinet-TV

Nå kan du vise reklamevideo på SEILmagasinet-TV og nå ut til et seilinteressert publikum. Reklameinnslag koster ikke mer enn en helside i båtblad.

Skal du lansere en ny båt eller annet spennende produkt for båtfolket? Blir med på Nett-TV-suksessen!

Nå kan du vise video til et båtinteressert publikum på SEILmagasinet-TV. Opptil tre annonsører får vise inntil tre minutter film. En reklameinnsalg på opptil tre minutter koster ikke mer enn 20 000 kroner.

I 2022 har SEILmagasinet-TV 250 000 avspillinger. Dette er uten sammenligning den beste kanalen du kan finne for å bygge merkevare i målgruppen seilere, og den første TV-kanalen (streaming) her i landet som kun handler om seiling.

Vi kan hjelpe deg med å lage video, om du ikke allerede har materiell som egner seg for SEILmagasinet-TV. Som annonsør blir du invitert i studio, eller vi kan deg inn via videolink, for å fortelle om ditt produkt. Med egen spiller kan vi også tilby tradisjonelle annonser til våre videoer:

- Prerolls: Videoreklame som spilles før web-tv innholdet. Normalt 15 sekunder.

- Sponsorat: Annonsøren kan knytte seg til et redaksjonelt program ved å ha sin banner rundt spilleren, bruke en sponsorplakat før programmet.

- AFP: Annonsefinansiert produksjon, dersom du som kunde har et ønsket om et program, som redaksjonen har troen på, og mulighet til lage.

SEILmagasinet er også behjelpelig med å lage videoinnslag. Kontakt oss på salg@seilmagasinet.no eller se kontaktoversikten.

Sendeplan for SEILmagasinet 2023

Utgave/anledning 2023 Dato for sending
Seilmagasinet 123.2.22
Seilmagasinet 26.4.22
Seilmagasinet 325.5.22
Seilmagasinet 46.7.22
Seilmagasinet 514.9.22
Seilmagasinet 616.11.22