Søk i arkivet

Øyvind Skogen vantSnøføyke i vestnorsk vinterferie

Mannskapet på 19 båter innledet lørdag den vestnorske vinterferien på fjorden. Regattaen var lagt til Hauglandsosen og Hjeltefjorden, et baneområde midt mellom Ran og Askøy Seilforening. Men så var da hele 8 av de 19 båtene fra Askøy-foreningen.

Vinden var ganske moderat, så noen stor dramatikk ble det ikke. Det ble spinnakerstart med 4-5 sekundmeter i duken. Første 2/3 av seilasen var med god bør, men på slutten forsvant vinden, og regattaledelsen flyttet målgangen nordover i Hjeltefjorden. Det gikk fra god glid til klisterføre.

Askøy-seileren Øyvind Skogen seilte sin Banner 28 godt, og trakk det lengste strået. Rolf Hermansen fra Ran seilte Express og tok 2. plassen. Finn Espeseth fra Askøy Seilforening gjorde som mange av våre VM-skiløpere denne helgen - tok bronse. Han seilte GLEDEN, en Maxi 1050.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen