Søk i arkivet

NORSteam er på VestlandetPopulært kurs til klubbseilere

VENTELO NORSTEAM er nå forflyttet til Vestlandet, og til helgen arrangeres det første NORSteam-kurset for seilere på klubbnivå.

Til helgen vil Ran Seilforening være vertsskap for det første av flere NORSteam-kurs på Vestlandet. Tidligere i høst er tilsvarende kurs blitt avholdt rundt om på Østlandet med stor suksess.

120 DELTAGERE. – I Brevik hadde vi hele 120 deltagere, og i mange andre seilforeninger har det vært svært godt fremmøte. Deltagerne har gitt mange gode tilbakemeldinger og beretter om stort treningsutbytte, forteller Per Christian Bordal, som er ansvarlig for kursene.

FOR KLUBBSEILERE. Kurset er et praktisk kurs i trimming for tur- og havseilere. Hovedmålgruppen er typiske midtuke-regattaseilere, det er ikke et kurs for eliten, sies det. Instruktører vil være tre NORSteam-seilere og en NORSteam-trener, og det er lagt opp til at deltagerne seiler i egne båter med sitt eget mannskap.

Instruktørene vil hoppe rundt i de forskjellige båtene, gjennomgå seiltrimmen og komme med gode råd og tips. Etter seilingen vil det bli videofremvisning og gjennomgang av dagens økt. Seilingen vil foregå fra kl 1100 til 1500 begge dager; lørdag 6. og fredag 7. november.

SEIL OM BORD I NORSTEAM. Søndag inviteres seilere om bord i VENTELO NORSTEAM.

– Ja, har du lyst til å seile en av Norges råeste regattabåter, så har du sjansen på søndag. Vi har plass til 10 seilere, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder, forteller Per Christian Bordal. Han tar imot påmeldinger per epost.

Lørdag og søndag, 20. og 21. november, vil det være en ny NORSteam-samling på Vestlandet.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen