Søk i arkivet

Atlantic Rally for Cruisers 2010Festlighetene tar aldri slutt!

Så ble det ARC-karneval... Enda en fest! Gjett om det blir deilig å sette seil og slappe av på Atlanteren!

Mariann Ovesen fra OCCASIONE sammen med en av de mest fotograferte danserne fra Las Palmas.

ENDA EN FEST. Kommunen i Las Palmas, som arrangerte en flott velkomstfest i Parque Doramas forrige fredag, og World Crusing Club skal virkelig få ros for det de har gjort for å skape stemning rundt forberedelsene til atlanterhavsseilasen. Alt er meget profesjonelt arrangert og atmosfæren rundt marinaen helt unik... Det må bare oppleves!

Atlantic Rally for Cruisers kan likevel føles som litt for intens innimellom - spesielt de siste dagene før start. Man lurer på om arrangøren vil få seilerne til å se frem til å finne roen på havet!

Hver dag er det et party, slik også i går. Flere norske båter enten droppet festen for å slappe av etter dagens jobb og legge barna tidlig. Eller deltok på karnevalfesten uten kostyme, for å oppleve den morsomme stemningen på et av ARC-ens mest spennende parties. Noen måtte rett og slett nedprioritere karnevalkostymen for å konsentrere seg om arbeidet før seilasen.

HONNINGPUPP, FRIHETEN OG GODOT: alle i sine fancy kostymer, mer eller mindre inspirert av sjøen.

SJØEN I FOKUS. Karnevalen hadde "sjøen" som tema i år. ARC-ens folk hadde kledd seg ut alle sammen som matroser i hvite drakter og luer. Hver og en av dem med et tall på ryggen for hvert ARC-år. Meget gjennomført! Og så hyggelige mennesker fra arrangøren, alltid hjelpsomme og smilende...

ARC-ens matroser med rallyens årstall på ryggen.

Tre norske båter skilte seg ut med morsomme, fantasifulle kostymer. GODOT respekterte temaet best: Alle opptrådte i klassiske, stripete badedrakter fra tidlig 1900-tallet. Utrolig stilig!

GODOT-mannskapene i fancy, stripete badedrakter.
Tor Atle fra ARIES med sine Elton John-briller.
Tone fra ARIES og Pål fra GODOT var blant de livligste og ivrigste danserne!

Tone Hestad Storebø og mannen Tor Atle fra ARIES samt Mariann Ovesen fra OCCASIONE og datteren Karoline respekterte ikke helt temaet, men så morsomme og feiende flotte ut. Tor Atle skilte seg ut med enorme Elton John-briller som ville fått originalen til å bli grønn av misunnelse.

 Våre utenlandske seilervenner var flinkere til å respektere partytemaet og brukte mer tid til å sette sammen hjemmelagde kostymer: et par i pappbåten Stealaway vant premien som beste gruppe. En fyr i Kong Neptun-kostyme ble premiert for beste individuell kostyme.

STEALAWAY var røverbåten som vant første premie som gruppe.

Barna hadde det gøy uansett kostyme eller ikke. De danset og lo sammen med foreldrene og fikk mye oppmerksomhet. En utrolig stemning på Sotavento-klubben!

NÅ ER DET ALVOR IGJEN. En veldig sen kveld ble det ikke for alle nordmenn. Mange krøp tilbake til brygga for å få ettertraktet nattesøvn før torsdagens sikkerhetsøvelser og ytterligere forberedelser til turen: prøviantering av fersk mat, ekstra riggsjekk samt planer om håndtering av nødsituasjoner og sikkerhetsbriefing.

Alle norske seilere gleder seg mer og mer til å sette kurs mot St. Lucia og oppleve drømmen: seilasen over Atlanteren.


Barna i fokus på ARC-karneval "The Sea Fancy Dress Party "

To blide jenter: Karoline Ovesen fra OCCASIONE og Pernille Hartvigsen fra JAZZ.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen