Atlantic Rally for Cruisers 2010

Målgang i ARC: En storartet opplevelse

Målgang i ARC: En storartet opplevelse

Gjensynet med vennene er det største du opplever etter å ha krysset mållinjen.

Publisert Sist oppdatert

GJENSYN MED VENNENE. Det er til slutt menneskene du møter på turen som gjør din opplevelse esktra stor.  Det ble en superkoselig mottagelse av vennene på RIKAROS og SERENITY som kom og hjalp oss å fortøye... ARC-en med rompunsj og fruktkurv.... Klemmer man så frem til å gi og til å få. Fantastisk deilig å se disse vennene igjen etter over tre uker på havet.

Historiene de forteller er mange. SERENITY har gitt alt de kunne og hatt en tøff seilas, men hatt det utrolig gøy. Fridtjov og Jarle kom og gratulerte. De har virkelig imponert. RIKAROS` Marit var kjempeglad for å ha kommet i mål og ta oss imot. Hun, imotsetning til mannen hennes Bjarne, syntes ikke det var vemodig å legge Atlanteren bak seg. De har hatt det tøft, mern har likt seg veldig godt på havet.

Familien Hansen-Ovesen fra OCCASIONE hadde en uforglemmelig seilas med noen tekniske problemer, blant annet med roret, som ble taklet av skipperen. Jannicke Frantzen fra LEAHNIS fortalte at de hadde alvorlige problemer med roret og måtte slakke farten betydelig den siste biten. Ellers har de seilt utrolig bra!

- Lille Leah (3 år) var fantastisk under hele turen, fortalte Jannicke.

- Hun bygget tårn av Lego, bølgene fikk dem til å ramle og gå i stykker. Og gun skrek høyt hver gang... Men så begynte hun å le av seg selv. Hun underholdt seg selv slik og hadde det moro, sa en stolt, smilende mamma.

Martin traff med en gang sine venner: Daniel og Lise fra RIKAROS og Andreas og Karoline fra OCCASIONE. Nå farter de rundt i havna og koser seg sammen, med de typiske St. Lucia-hattene av bananablader på hodet.

Livet er herlig! Vi setter ikke sjøbein, vi har det veldig godt og er bare lykkelig, alle sammen. St. Lucia er varm og solfylt i dag. 36,2 grader! En pils på land etter en slik tur smaker utrolig godt! Og fruktselgeren på båten med masse flagg har allerede kommet med sine tilbud. Alt vel i Rodney Bay marina.