SEILmagasinets artikkelsamling med ny «oppussing»

Trenger du nyttig lesestoff til høsten?

Trenger du nyttig lesestoff til høsten?

Har du lyst til å lese om båtopplag nå når høsten er her? Eller kanskje du vil kose deg med tips om fine havner? Nå har SEILmagasinets artikkelsamling fått en oppussing og blitt oppdatert.

Publisert Sist oppdatert

FINN ARTIKKELEN DU HAR SAVNET. Leste du en spennende artikkel for noen år siden som du gjerne skulle sett på igjen? Fant du en god beskrivelse av drømmehavnen, men klarte å miste bladet? Fortvil ikke! Nå har SEILmagasinet tatt en opprydding i artikkelsamlingen på nett.

Artiklene er blitt mer oversiktlig plassert, bildene har fått en overhaling og det er ikke minst blitt lagt ut en god del «nye» artikler som ikke var der fra før. Blant annet ligger det nå rundt 40 norske og utenlandske havner du kan kose deg med.

GRATIS FOR ABONNENTER. Alle artiklene er hentet fra tidligere utgaver av SEILmagasinet og er lagret i PDF-format. For ikke-abonnenter koster artiklene 60 kr pr stk, mens de for abonnenter er helt gratis. Du finner artiklene i kolonnen til venstre på SEILmagasinets nettsider under «Nettbutikk» eller ved å trykke her.

Når du har funnet artikkelen du vil ha, trykker du på «Kjøp» hvis du ikke er abonnent eller «Last ned» hvis du er abonnent. Artiklene du kjøper eller laster ned finner du deretter under «Min side».