inReach Explorer i Norge

inReach Explorer i Norge

Med denne kan de hjemme følge deg, og du kan sende og motta tekstmeldinger.

Publisert Sist oppdatert

inReach Explorer er som en Satellitt-telefon, du ikke kan prate med. Det er utviklet for å sende posisjonsmeldinger, og for å kommunisere via tekstmeldinger. Vi har alt testet inReach, men det var en versjon uten skjerm, og komunikasjonen måtte gjøres via en smarttelefon. Med denne, kan du legge smarttelefonen igjen hjemme. Les mer om inReach her.

Pressemelding fra Fleetcom

DeLorme lanserer nå neste generasjon av sin allerede prisbelønte satellitt-kommunikator, inReach Explorer - verdens første satellitt-kommunikator med innebygd GPS-navigasjon.

Dit du vil, og hjem igjen! Med inReach Explorer kan du planlegge turen, sette veipunkter og navigere med det digitale kompasset. inReach Explorer har fargeskjerm med virtuellt keyboard for skriving og mottak av tekstmeldinger, GPS-tracking med tidsintervaller og paring med iPhone, iPad, smarttelefoner og nettbrett via Bluetooth.

inReach Explorer er utviklet for friluftsfolk, jegere, turgåere og båtfolk som ønsker å holde seg tilkoblet og trygge hvor som helst i verden. Med satellitt-nettverket til Iridium har man 100% dekning overalt på kloden.

inReach Explorer har ”følg meg & finn meg” sporingsfunksjon som viser din GPS-posisjon slik at familie og venner kan følge deg på tur. De kan også søke deg opp med en ”ping” (Locate person).

I en nødsituasjon, kan den innebygde SOS-knappen aktivere en nødalarm med mottaksbekreftelse fra redningssentralen. SOS-knappen aktiverer automatisk et GPS-spor. Dermed vet søk- og redningspersonell hvor du befinner deg.

Veiledende pris for inReach Explorer er 3799 kroner, med månedlige abonnementer som begynner på 70 kroner. Minste binding er kun 30 dager. inReach Explorer er nå tilgjengelig for salg i Norge.

Om DeLorme: DeLorme, stiftet i 1976 med hovedkontor i Yarmouth, Maine i USA, er verdensledende innen personlig satellittkommunikasjon og navigasjonsteknologi med produktene inReach SE og inReach Explorer og flere typer GPS’er for navigasjon. DeLorme er også en av de største produsenter av kart og digitale kart. Les mer på www.delorme.com