Aktiviteter trekker folk

Lunde Båt angrer ikke på at de ikke er på Sjøen for alle. Fremmøte i egne lokaler er bedre enn forventet.

Publisert Sist oppdatert

Sjøen for alle er for kostbart for oss i disse tider, sier Jan Petter Meringdal hos Lunde Båt. Han forteller om en rolig vinter, men er svært fornøyd med åpningen av messehelgen i egne lokaler i Leangbukta.

– Vi solgte 2-3 båter første dagen, og det er en lovende åpning. Det er også hele tiden folk innom, og vanlig kontorarbeid har vært umulig, forteller salgsjefen hos Lunde Båt.

Når vi var innom på torsdag ettermiddag var det bra med folk, men ingen ubehaglig trengsel.

Gjør som konkurrentene

Vi vurderte å droppe Sjøen for alle for to år siden, og tok avgjørelsen for ett år siden. Hadde alle våre konkurrenter stilt opp, ville vi nok vurdert det annerledes. Den store messen er Båter i Sjøen, og den vil vi fremdeles satse fullt på. Jeg kan ikke se at vi vil returnere til Sjøen for alle, men man skal aldri si aldri, forteller Meringdal.

Tett med aktiviteter

– To av messedagene er det foredrag av Elvstrømseil med tips om trim og stell av seil. Bavaria-klubben har også holdt årsmøte her, forteller Meringdal. Han kan også lokke med messepriser. – Vi har fått noen prosenter av verftet, og tar litt av vår fortjeneste. På Bavaria Cruiser 33 gir vi et avslag på over 100 000 kroner.

– Lunde Båt kan også by på gratis inngang, gratis parkering, vafler og over tre ganger så mange utstilte båter enn på Fornebu. Hos Lunde Båt kan du se Bavaria Cruser 33, Cruiser 37, Cruiser 41 og Vision 42 og 46. Du finner også Dufour 335 og Dufour 410.

TETT: Lunde Båt har syv ulike seilbåter utstilt i Leangbukta