Søk i arkivet

Med ny versjon av DriSuit er det enklere å betjene skjermen.
Med ny versjon av DriSuit er det enklere å betjene skjermen.
Lukkingen er nå laget i sterkere plast, som skal holde. Testmodellen brakk.
Lukkingen er nå laget i sterkere plast, som skal holde. Testmodellen brakk.

iPhone boks blir bedre

DriSuit gjør mobilen vanntett. Nå kommer en forbedret versjon.

I Seilas nummer 9 som er nå er i salg er det en test av ulike løsninger som gjør iPhone vanntett. Testvinneren ble den dyreste modellen, LifeProof til 800 kroner. DriSuit virket på mange måter mer solid, men etter noen ukers tid brakk det av en liten plastdel i lukkemekanismen, noe som gjorde at boksen ikke ville lukke skikkelig. Denne svakheten har produsenten tatt tak i, og har alt kommet med en modell med hardere plast, som ikke vil brekke like lett i følge leverandøren.

Ny skjerm
DriSuit hadde en spesiell skjermbeskyttelse. Den var lagt gel mellom to plastlag. Ideen er at det gjør det mulig å bruke berøringskjermen i vann. Ideen er sikkert god, men i praktisk bruk, var løsningen mest til bry. Den krever hardere trykk, noe som gjør at det blir klønete å skrive tekstmeldinger. Nå har produsenten fjernet denne løsningen, noe som gjør boksen bedre i vanlig bruk.

Billigere
DriSuit er litt mer klumpete enn LifeProof. Det er også litt mer styr, når telefonen skal lades, men selve åpningen er mindre, noe som gjør at DriSuit virker bedre beskyttet mot trykk under vann enn LifeProof. DriSuit virker også bedre mot støt. Prisen er også hyggelig. Under 600 kroner.Du kan lese testen i Seilas nummer 9.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen