Ny ledelse i Elvstrøm Sails Norge

Elvstrøm Sails i Norge er kjøpt opp av hovedkontoret i Danmark og har fått ny ledelse etter at Espen Kamperhaug blir medeier og går inn i konsernledelsen i Aabenraa.

Publisert Sist oppdatert

Hovedbilde: Espen Kamperhaug, Eivind Bøymo-Malm og Linda Løn.

Da Espen Kamperhaug nå har blitt medeier og salgsdirektør ved hovedloftet i Danmark, har Elvstrøm Sails kjøpt opp det norske firmaet Elvstrøm Sails Norge A/S. Dette for å stå sterkere og bedre utnytte de ressurser vi totalt besitter.

 

Til å drive loftet i Norge overtar nå Eivind Bøymo-Malm og Linda Løn. De skal sammen ha ansvar for driften samt salg og adm/økonomi.

 

Eivind trenger neppe noen stor presentasjon i seilmiljøet, han har fartstid både fra Normar Yachts, Elvstrøm Sails Norge og ikke minst i forskjellige heftige seilbåter. Eivind er en kapasitet på sine områder, både innen seiling og salg og har vært salgssjef i Elvstrøm Sails Norge A/S nær 5 år.

 

Linda har med sine 20 år i båtbransjen vært med på å bygge opp varemerket Baltic i Norge og representert kjente varemerker som Henri Lloyd og Owatrol og har hentet en betydelig erfaring. Linda har vært kontorsjef hos Elvstrøm Sails Norge de siste 5 år.

 

- At vi nå velger å ha to i den daglige ledelse i Norge er et strategisk riktig valg, sier Claus Olsen (CEO).

 

- Norge er et av våre viktigste markeder, og vi ønsker på denne måten å styrke vår posisjon her. At firmaet nå er et hel eiet datterselskap gir oss en mye bedre flyt, og vi forventer, at dette også merkes av våre kunder, sier han.