Hullet blir forsterket både over og under dekk.
Dekket der pulpiten er festet har sprukket.

Facebookside med tips

Trenger du litt inspirasjon til å få fikset båten, så er det en nettside som kanskje kan hjelpe deg.

Publisert Sist oppdatert

Facebook kan brukes til mer enn bare å holde kontakt med venner. Det er også enkelt å legg ut bilder og råd. Jeg har startet en Facebook-side for TwoStar 36 som jeg håper også kan brukes av andre med eldre seilbåter som sårt trenger pleie.

Mye på gang

Mens jeg forrige vinter fikk profesjonell hjelp med å bytte motor, og vinteren før fikk proff hjelp til å legge opp nytt elektrisk anlegg skal jeg i vinter forsøke å gjøre det meste selv. Det jeg holder på med akkurat nå er å forsterke båten under dekk. Det skal forsterkes under alle rekkestøttefester, men så langt har jeg kun tatt forsterkingen rundt hullene til pulpiten.

Under dekk skal jeg legge garnering langs skutesiden. Det prosjektet er også i gang. Om det blir for kaldt for epoxyharding vil dette bli prioritert.

Jeg har også ambisjoner om å trekke om putene i båten. Dette vil jeg søke hjelp til å gjøre. Så langt har jeg ikke en gang plukket ut tekstiler.

Lekkasjer i dekk

Etter en regnskyld så havner det noen centliter vann i kjølsvinet. Det skyldes primert utette rekkestøtter. Jeg har dratt til boltene, men det løste ikke problemet helt. Dekket er for spinkelt under festene, så de skal jeg forsterke. Aller verst var det i festene til pulpiten. Her var det også skader på dekk.

Dette er nå forsterket, og prosessen kan du se på Facebook.

Har du prosjekter eller tips du ønsker å dele med andre, bruk gjerne TwoStar Facebook-side. Du finner siden her.

TwoStar 36