Søk i arkivet

Klassiske HR modeller kommer til heder og verdighet
Klassiske HR modeller kommer til heder og verdighet

Bra fart i bruktsalget av Hallberg Rassy

Den norske forhandleren av Hallberg Rassy, Ole Petter Pollen forteller til Seilas at han aldri har opplevd større etterspørsel etter bruktbåter.

Pollen har fra midten av juni og frem til idag solgt syv båter at det populære båtmerket, de fleste av dem under 40 fot.
Han sier at særlig er interesse blant unge seilere som vil skaffe seg klassiske modeller som ikke har samme seilegenskaper som dagens båter, men som har stor plass under dekk. Mange yngre ønsker seg disse båtene for å sette dem i topp stand og som på denne måten kan skaffe seg mye båt for relativt lite penger.

Ole Petter Pollen har endret noe på kommisjonsstrukturen og mener dette også har bidratt til å øke interessen for bruktbåt, og at det er mange som ønsker å kjøpe båt gjennom en veletablert kanal som man vet har god kunnskap nettopp om disse båtene. Idag tar Pollen Maritime kr 10.000 pluss MVA for å utarbeide et prospekt for en båt, og deretter 2.5 prosent pluss MVA dersom det blir salg.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen