Cruisingutgaven av Dehler 41 vil få en lem på hekken med to siteplater som kan vippes opp bak rattet.
Slik blir Dehler 41 under dekk.
Slik blir Dehler 41 under dekk.
Dehler 41 seiler

Dehler 41 seiler

41-foteren ble sjøsatt fredag, og en båt for Norge er i produksjon.

Publisert Sist oppdatert
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality=90

Etter at Hanse kjøpte Dehler har prisen sunket kraftig, uten at kvaliteten har blitt ofret. Verftet har gjort noen produksjonstekniske grep for å få ned prisen, men også bedre innkjøpsbetingelser gjennom Hanse har gjort båtene billigere. Tidligere har Dehler ligger på et prisnivå med X-Yachts, nå konkurrerer Dehler med First.

Dehler 41 er tegnet av Judel/Vrolijk som også har tegnet Hanse. Nyheten deler en del detaljer med Hanse.

Hanse og Dehler importøren FjordSailing var på plass i Tyskland under premiereseilingen. De skriver følgene på sin internettside

Dehler forhandlere fra hele verden var samlet i Greifswald for å overvære sjøsettingen av skrog nr. 1. Selv om det fremdeles mangler noe detaljer falt båten i smak hos samtlige oppmøtte. Her har verftet igjen på tradisjonell Dehler vis klart å samle fantastiske seilegenskaper i en båt som gir glede for hele familien på regattabanen og under sommeren ferietur. Dehler 41 skiller seg ut fra sine søsken ved å holde bredden lengre bak og kommer i to forskjellige utgaver.

Regattaversjonen med karbonrigg, lett skumfylt skrog og inneredning og åpen hekk. Performance Cruising versjonen med stor badeplattform, teakdekk og ekslusiv innredning. Med en utgangspris på Kr 1.468.000,- for standardbåten er Dehler41 høyst konkurransedykig på pris og ikke minst kvalitet.

Første norske båt er nå satt i produksjon og vi har som mål å kunne presentere den under Båter i Sjøen i Sandvika i september.

Dehler 41 under testseilingen fredag. Foto: FjordSailing