Melges overtar skiffproduksjon

Melges Performance Sailboats, kjent for Melges klassene og en serie «Scows» får nå rettighetene til å produsere 29er, 29erXX og distribuere 49er

Publisert Sist oppdatert

Melges er kjent for å produsere raske kvalitetsbåter for regatta, og nå tar de skrittet fra kjølbåter til skiff etter å ha overtatt 29er og 29erXX delen av PS2000 Performance Products i Montreal, Canada. Samtidig blir Melges Boat Works distributør for 49er i USA.

- Som med alle våre scows og sportsbåter, er vi entusiastiske over å produsere 29er og 29erXX i Zenda, Wisc. 49er er en annen fantastisk båt vi ser frem til å distribuere i Canada, Mexico, Bermuda og Karibien. Vi ser for oss et sort potensial med disse attraktive skiffene, sier Harry Melges III som idag leder familiebedriften. 

- 29er, 29erXX og 49er er perfekte for ungdomsseiling og tilrekker både menn og kvinner som er ute etter moro og rask seiling i tøff konkurranse, fortsetter Melges som retter en særlig takk til Ian Bruce, Laserens far, som har vært avgjørende for å flytte produksjonen fra Canada til Zenda.