Liten grunn til å bytte til iPad2

Vi har fått nyeste lesebrett fra Appell i hus og testet Navionics mot første generasjsons lesebrett. Resultatet var overraskende.

Publisert Sist oppdatert

Skjermen på den nye iPad 2 er helt lik som på orginale iPad. Forskjellen skal ligge i farten, og at den nye er litt tynnere og marginalt lettere. iPad 2 har også fått et kamera både foran og bak som ikke egner seg stort mer enn til videokonferanse.

Bedre grafikk

– Opptil ni ganger raskere grafikkytelse gjør spillopplevelsen på iPad enda bedre og mer realistisk. Raskere grafikk gir også bedre ytelse i apper – spesielt de med videoinnhold. Du ser det når du blar gjennom bildebiblioteket, redigerer video med iMovie og viser animasjoner i Keynote, skriver Apple på sin nettside.

Vi hadde forventet at man raskere kunne jobbe med kartene i Navionics kartprogram, men som videoen viser, er ikke forskjellen særlig stor. Vi merket nesten ingen umiddelbar mellom den gamle og den nye iPaden når vi brukte Navionics.

Kjøp 3G-utgave

Skal du bruke iPad til navigereing trenger du GPS. Da må du velge den dyrere 3G utgaven. Denne kan du også bruke til å være på internett via mobilnettet.