Hvis sulten melder seg, ta turen bort til sjømatkokken Egil Nordeide innerst i Hall D. Nordeide byr på smaksgodbiter fra havet. Her finnes også et akvarium med levende fisk, kongekrabber og andre skallkledde skapninger til beskuelse for store og små.
Trenger du nytt servise til båten eller hytta finner du dette i hall D.
Didriksons1913 stand.
Lei av dyre merkeklær? Under trappen i hall D kan du få deg rimlige softshelljakker- og bukser, samt fritidssko til 125 kr per par!
Firmafins stand i hall D.
Røft og rustikk fra Firmafin/Mousqeton.
Vanntette og sømløse bager.
Henri Lloyd Shockvawe.
Mousqueton fra Frankrike før første gang i Norge.
Rigging Coats fra Helly-Hansen.
Skagen Offshore-jakkene fra Helly-Hansen er nye av året.

Nytt og spennende tøy

Seiltøyprodusentene er på plass med flere nyheter fra årets kolleksjoner i hall D på Sjøen for alle.

Publisert Sist oppdatert

NY I NORGE: Mousqetons overtrekksjorter har sin opprinnelse blant franske østersplukkere. Fotos: Linn Krogh Hansen.

De største klesprodusentene inne maritim bekledning er på plass på sjøen for alle med nye og gamle kolleksjoner, flere av de sistnevnte selges til sterkt reduserte priser.

Blant nyhetene stiller Helly-Hansen med Skagen Offshore-jakke, bergent på tur- og regattaseiling for kvinner og menn. Jakkene kommer i tre forskjellige farger. De lange trelags Rigging Coat-jakkene er også nye av året og kommer i sort og marineblått. En ny vanntett shorts ved navnet Hydro Power er også blant produsentens 2011-kolleksjon. Det samme gjelder de sømløse og 100 prosent vanntette bagene som kommer i størrelsene 40, 60 og 120 liter.

Franske nyheter

Det svenske firmaet Firmafin er på plass med sin fargerike Mousqueton-kolleksjon, bestående av blant annet røffe og vindtette anorakker og jakker spesielt designet for bruk på sjøen. Produktene ble opprinnelige laget for franske østersplukkere, og har blant annet smarte lommer på innsiden.

Tilpasset behovet

Henri Lloyds toppmodell er i år den nye Shockvawe-kolleksjonen, som består av flere plagg som kan tilpasses med forsterkninger etter behov. På samme standen er også Musto  og Sail Racing representert med nye og gamle modeller.

Svenskene på plass

Også svenske Didriksons1913 er på plass med nye seil- og fritidstøy, det samme gjelder Holebrook og  Gill. Pelle P. har også et lite utvalg på standen til Solberg båt & motor.

Billig og praktisk

Er du ute etter rimelig seil- og fritidstøy bør du ta en titt på standen under trappen i hall B. Her finner du både busker og jakker i softshell til hele familien, samt praktiske fritidssko til 150 kr per par eller 250 kr for to par.