3DL modell på Sjøen for Alle

3DL modell på Sjøen for Alle

Også North Sails vil være representert med egen stand på fellesområde ”Sjølyst Marina” og vil stå der sammen med andre firmaer fra bransjen.

Publisert Sist oppdatert

På stand B01-21 har North Sails under hele årets messe utstilt en modell av en justerbar 3DL form

Et av seilloftets mange bidrag er å avholde daglig et times langt North Forum hvor aktuelle og interessante temaer vil bli presentert. North Forum vil bli avholdt mellom kl 14.00 og 15.00 i helgene og 18.00 og 19.00 de fleste hverdager

                                                                                                                                   

under fjorårets hadde NORBOAT et eget område hvor det ble produsert/støpt  «båter» ved bruk av vakuum. Dette var et  lærling - prosjekt og det var  lærlingene under kyndig veiledning som produserte disse båtene.

Disse båtene er IKKE konstruert for å brukes på vannet og ble derfor donert bort til andre formål hvor disse kunne benyttes, f.eks lekebåter i barnehager.  Dette tiltaket er også tenkt gjennomført i år og man planlegger produksjon av total ni båter. I fellesskap vil derfor seilmakerne og riggerne som holder til Sjølyst Marina bemanne et lite rigg/seilverksted  hvor det vil bli produsert seil og rigg til denne NORBOAT jollen.

En ferdig rigget båt vil stå utstilt på Sjølyst Marina og barnehager som ønsker å være med i trekningen av en av disse  båtene fyller ut et skjema og legger dette opp i postkassen. Hver dag vil det bli trukket en vinner.