Sjekk vesten din

Sjekk vesten din

Kjøpte du Spinlock Deckvest i 2009 er du anbefalt å få den oppgradert.

Publisert Sist oppdatert

Steinar Johannessen forteller til Seilas at han har solgt over 300 vester som kan ha en feil, og anbefaler kjøpere å sjekke serienummeret.

Skaane Maine skriver på sin nettside

I begynnelsen av dette året redesignet Spinlock den oppblåsbare delen av Deckvest for å eliminere potensielle feil og bedre sin lange holdbarhet. Som et resultat av dette har garantien på hver nye Deckvest som er registrert økt fra 2 år til 5 år.

Spinlock er bekymret for at noen tidligere Deckvester kan ha en feil som kan sette en eier i fare. For å fjerne denne muligheten de har annonsert sin forpliktelse til å tilbakekalle alle tidligere ISO sertifiserte Deckvester og oppdatere komponenten til 2010 standard.

Viktig handling påkrevet:

Hvis du eier en ISO Deckvest (med inspeksjonsvindu) er du anbefalt å skrive inn serienummeret på www.spinlock.co.uk/update

Nøyaktige instruksjoner vil bli gitt dersom handling er påkrevet. Hver Deckvest som kvalifiserer for oppdateringen vil bli behandlet av det utpekte Deckvest Service Centre raskt og helt gratis. Det vil bli returnert til eieren, oppdatert til den siste 2010-standarden, med en utvidet 5 års garanti.

Deckvest eiere bes om å søke om denne oppdateringen uten opphold og senest innen 1 april 2011