Delphia 47

Seilbåt under juletreet

Hvordan skal man pakke inn en gave som veier 14 tonn og er 14 meter lang.

Publisert Sist oppdatert

Blue Peter as har i dag solgt den største julepresangen så langt, nemlig en Delphia 47. Den blivende skipperen slipper heldigvis å pakke inn båten under treet, da båten ikke er produsert ennå, men han vil pakke inn en brosjyre av båten og legge den under juletreet. Barna i familien vil nok få seg en overraskelse når de pakker opp den lille pakken... Da de ikke kjenner til båtkjøpet. Det er ikke hver dag man kjøper seg en Delphia 47.

Nytt tilleggingssystem

Denne båten vil bla bli utstyrt med de nye nedfellbare sidepropellene fra Sleipner en i baugen og en akterut., og med deres nye system «Hold båten i brygga system» Med dette unike systemet fra Sleipner, får man et system som ikke bare hjelper deg å manøvrere båten enkelt i trange havner.. Men det hjelper deg også å fortøye båten, man trykker ganske enkelt på «hold båten i brygga» knappen, og da vi begge sidepropellene presse båten mot brygga. Og man kan enkelt og rolig uten stress fortøye båten alene... selv om det blåser litt.

Les om Beneteaus nye tilleggingssystem her.

– Kunden gleder seg til å seile sin nye Delphia 47 til sommeren, båten vi sees i Oslofjorden, sier Petter Antonsen i Blue Peter As"