Utvidet tilbud til norske tur- og regattaseilere

Fra 1. januar 2011 vil Book Sailing være en realitet, basert på et trekantsamarbeid gjennom flere år med aktørene Karl Otto Book, Seilmaker Iversen og Elvstrøm Sails.

Publisert Sist oppdatert

Book Sailings visjon er «økt seilglede for tur- og regattaseilere». Basen vil fortsatt være i Seilmaker Iversens butikk i Sandviken – Bergen, men fra årsskifte vil Karl Otto Book arbeide tettere og direkte med Elvstrøms norske hovedloft i Tønsberg. Menyen til Book Sailing inneholder blant annet:

Seil

Foruten salg av seil med den velkjente røde krone i halshjørnet gjennom flere år, har Karl Otto Book en fortid som seilmaker på Elvstrømloftet i Tønsberg og kjenner både firma og produkter svært godt. Med den utviklingen seilmakergruppen har hatt de senere år, tilbys i dag høykvalitetsseil til både tur- og regattaseilere på alle nivå – Designed and Made in Denmark!

Rigging

Seilmaker Iversen har de siste årene hatt en pen omsetningsvekst innenfor rigging og er i dag landets største forhandler av Seldén Mast. Firmaet leverer også andre produkter/merker innen rigg og dekksutrustning. Book Sailing vil spille en sentral rolle hva gjelder spesifikasjon, gjennomføring, veiledning og service på dette område i fellesskap med Seilmaker Iversen.

Kurs

Book Sailing tilbyr skreddersydde kurs innen seiling – både hva gjelder teori og praksis på vannet. Det være seg i egen eller ombord i andres båter tilrettelagt for fullt lag eller shorthanded, osv. Med trenerutdannelse fra Norges Seilforbund og erfaring de færreste kan vise til, er kanskje dette Norges beste tilbud?

Med base i Bergen er Vest-Norge naturlig arbeidsområde, men omleggingen vil også gi rom for å tilby varer og tjenester til flere enn bergensere, og i både egen, Seilmaker Iversens og Elvstrøm Sails regi vil Karl Otto Book være tilknyttet oppdrag og prosjekter i hele landet.

For mer informasjon, kontakt:

Book Sailing    

v/Karl Otto Book

www.booksailing.no    

Seilmaker Iversen AS   

v/Jon Iversen

www.seilmakeren.no   

Elvstrøm Sails Norge AS

v/Espen Kamperhaug

www.elvstromsails.no