Delphia 46 cc snart på vannet
Delphia 46 cc snart på vannet
Delphia 46 cc snart på vannet
Delphia 46 cc snart på vannet

Delphia 46 cc snart på vannet

Sentercockpitbåten fra det polske verftet skal seiles før jul og få premiere på messen i Dusseldorf.

Publisert Sist oppdatert

Petter Antonsen i Delphia Yachts Norge som selger Delphia i Norge forteller om stor interesse for nykommeren i Norge. Nyheten er basert på same skrog som Delphia 47 som det er solgt flere av her hjemme allerede.

Motorseiler

Delphia 46 cc blir mer en motorseiler med opphøyet dekkshus som mange her hjemme setter pris på. Båten egner seg for vårt kalde klima hvor man kan sitte å nyte naturen fra en varm salong.

To store lugarer

Nyheten vil få eierlugaren bak med køya plassert rett under cockpitbrønnen. Lugaren vil bli gigantisk og benytter hele skrogets store bredde. Forut finnes det også en stor lugar, og her kan kjøperen velge mellom å ha køya eller badet i front. Videre finnes det en liten ekstralugar hvor man utnytter plassen under salongen.

Mye båt for pengene

– Vi har ikke fått noe pris, men verftet sier at båten skal være meget godt utstyrt som standardbåt!!! Vi antar at båten vil ha en startpris på ca 230 000 euro levert fra verft, dvs i nok ca 2,3 mill nok levert fra verft inkl. mva. ved en kronekurs på 1euro på 8,00 nok.

– Delphia verftet har ordretilgang, så der holder de på å bygge båter. Men pga av finanskrisen som alle har vært igjennom, har også Delphia verftet nedskallert sin produksjon som de fleste andre verft i Europa.. Så hvis man skal kjøpe seg ny båt, og vi ha den til sesongstart! Bør man IKKE vente med å bestille seg ny båt forlenge, helst på denne siden av jul!! Noen som gjelder de fleste verft, forteller Petter Antonsen til Seilas.