SIMRAD med topp-produkt

NSO-serien fra Simrad er baset på en PC med Linux, og blir vist på messer i disse dager.

Publisert Sist oppdatert

Simrad har på messen i Southampton og nå i Newport i USA vist frem et helt nytt system. NSO-systemet er en større versjon av NSE-serien til Simrad. NSE-serien til Simrad består av to plottere med åtte eller 12 tommers skjerm.

Sort boks

NSO-serien er for dem som ønsker å se navigasjonsinformasjonen på store skjermer. Systemet består av en «black box» som behandler dataene og som kan kobles opp mot hele tre skjermer. Disse skjermene kan være Simrads egne fra 10 til 19 tommer, eller skjermer fra andre leverandører.

Mange muligheter

Simrad har fått greie på utstyret sitt. Med NSO kan du koble til det meste av det siste avanserte utstyret som Navicos bredbånd rader, StructureScan ekkolodd som gjør at du kan se detaljer på havbunnen samt Simrads nye avanserte underholdningsanlegg, SonicHub. Alt kan kobles sammen med den nye NMEA2000-standarden, eller Simrads SimNet.

PC basert

NSO-serien er som Simrads GlassBridge-system basert på PC utstyr. Det skal gi systemet høy ytelse. I den sorte boksen sitter det en harddisk på 80 gigabyte. Eieren av GlassBridge 40-systemet skal ha en mulighet for å oppgradere systemet sitt til det nye NSO-systemet.

Prisen på systemet er ikke tilgjenglig, men vil nok ligge høyt.