Tre vinsjer på hyttetaket.
Salongen ute.
Fryseboks og kjøleskap med smart åpning.
Salongen og byssa. Fountaine Pajot-importør Jarle Grytli til høyre..
Eierkabinen.
Gjestekøye.
Badene er vendt utover.
Rommelig mellom bad og kabin i eiereskroget.
Stor plass forut.
Salong med navigasjonsplass og panoramautsikt.
Styreplass ute med fri sikt foroover.

Luftig nyhet på to skrog

Franske Lipari 41 gjør katamaranlivet enda lysere og komfortabelt.

Publisert Sist oppdatert

MESSENYHET: Lipari 41.

Den franske katamaranprodusenten Fountaine Pajot har lansert en ny stor katamaran, som bringer flerskrogsbåtenes høye komfortfaktor et hakk videre. Lipari 41 arvtakeren etter Lavezzi 40, som er solgt i nærmere 200 eksemplarer. I nykommeren er det lagt enda større vekt på lys og luft, samt  godt med skap/oppbevaringplass.

Cockpiten og den tilhørende utesalongen med åtte sitteplasser beskyttes mot regn og sol av båtens forlengede hardtop-tak. På styrbord side fører en leider opp til en liten flybrigde med utendørs styreplass for to personer.

Salongen inne er på samme plan som utesalongen/cockpiten, og har god plass til åtte personer rundt salongbordet. Stor flatskjerm og navigasjonsområde er plassert på babord side forut, mens byssa er plassert ved inngangen på samme side.

Lipari 41 kommer i to versjoner med enten fire eller og tre kabiner. De første passer godt til større familier og charterseilas, mens Maestro-versjonen har forbeholdt hele det ene skroget til eieren. Båten har ett bad i hvert skrog, som er vendt utover istedet for innover. Dette gir mer lys inn gjennom baderomslukene, samtidig som den åpne løsningen i eierskrogets sovekabin gir ekstra stor romfølelse og mye lys.

Katamaranen har storseil og rullegenua som standard, mens standard motor er  2 x 20 hk. Dette gir en cruisingfart på 7,7 knop.

Veil pris starter på 2, 8 millioner NOK.