Gratisannonse til alle

Vi skrev om dødt brukbåtmarket og ble kritisert for å legge ut gratis reklame. Det kan også du få.

Publisert Sist oppdatert

Bruktbåtmarkedet er godt lesestoff, ofte bedre enn å lese om nye båter. Derfor ønsker vi å dekke dette stoffområdet også på nett. Så har du gjort deg opp noen tanker eller erfaringer om markedet å tips oss gjerne. Vi vil også gjerne bli tipset om spennende båter som ligger til salgs, gjerne med en god historie bak.

Lavere priser

– Etter min mening er det bare å innse at slik markedet er nå, med mange (!) seilbåter til salgs (økt tilbud) og redusert betalingsvillighet (etterspørsel) har markedsprisen på brukte seilbåter sunket vesentlig. Det betyr at om du sliter med å selge båten og ønsker å bli kvitt den nå, må du SETTE NED PRISEN! (..evt. kontakte seilas.no for en gratis forside-annonse.), skriver KBK som innlegg til artikkelen «Dødt bruktbåtmarket»

Gratis annonser for alle

Vi ønsker å følge pressens etiske regler i Seilas, og har ikke tråkket over ved å lage en sak ut av en samtale med en svensk båtselger som følte frustrasjon over markedet. Det er ofte slike observasjoner våre lesere gjør som blir de beste sakene. Det er mulig at svenskene er flinkere til å ta kontakt med oss enn norske lesere er. Men det er helt klart at omtale i Seilas vil gi en god eksponering. Vi kan derfor tilby alle gratis annonsering av båter på vårt bruktmarked.

Tips oss

Har du noe på hjertet, så send oss gjerne ett tips. Så blir det flere gode saker om bruktbåter her på seilas.no som engasjerer.