Solgte ti båter på Lillestrøm

Ikke alle importørene vender tommelen ned for båtmessen på Lillestrøm. Bavariaforhandler Haldor Holm hos Lunde Båt, gliser sitt bredeste salgsglis etter Sjøen for Alle.

Publisert Sist oppdatert

- Båtmessa på Lillestrøm gikk over all forventning! Totalt solgte vi 10 båter bare på Lillestrøm og flere kontrakter blir signert de nærmeste dagene. Vi er sikre på at vi gjorde det riktig når vi valgte å stille ut våre to nyheter på Sjøen for Alle, sier Haldor Holm. Båtene ble svært godt mottatt: etablerte seilere fant de nye linjene fra Bruce Farr svært spennende, mens mer motorbåtvante kunder ble imponert over den nye cockpitløsningen som med fokuset på utendørsliv med nærhet til vannet med de store badeplattformene har hentet mye inspirasjon fra nettopp motorbåter.

De nye modellene til Bavaria er blitt svært godt mottatt. Siden den første CRUISER 32 kom til Norge i november er alle de 37 båtene Lunde Båt bestilte solg. Sist fredag bestilte derfor Haldor Holm ti til av den populære CRUISER 32. – Når vi ser hvor populær denne modellen er må vi sikre oss flere båter slik at vi kan levere i løpet av våren. Denne båten tegner til å bli vår største salgssuksess. For tiden er annenhver båt vi selger en CRUISER 32, sier han. Totalt forventer Haldor Holm dermed å selge førtisju CRUISER 32 og ti CRUISER 45 før sommeren.

Lunde Båt var med sine tre Bavaria seilbåter eneste seilbåtutstiller på Sjøen for Alle i år. – Vi var første seilbåtutstiller som ble med på Sjøen for Alle på Sjølyst i -98 da tidene begynte å bli bedre i båtbransjen på slutten av nitti tallet og jeg tror historien vil vise at vi har valgt rett ved fortsatt å satse på Lillestrøm og en skikkelig messe. I år fikk vi over 30 000 besøkende for oss selv og blant dem fant vi flere av de fremtidige bavariakjøperene, sier Holm til Seilas.