Søk i arkivet

Hallberg-Rassy 342
Hallberg-Rassy 342

Forening fornyer flåten av Hallberg-Rassy båter

British Kiel Yacht Club har en flåte HR 342 som medlemmene kan leie. Nå bytter de ut hele flåten med nye og selger de gamle båtene.

En privat europeisk seilforening, British Kiel Yacht Club har en flåte Hallberg-Rassy 342 for medlemmene. Nå skal de fornye fornye flåten. i Konkurranse med andre produsenter av 31-35 fotere, stakk Hallberg-Rassy 342 av med seieren.

Medlemmene i British Kiel Yacht Club, BKYC, er soldater som kan leie båtene. En typisk leieperiode er gjerne fem døgn der båtene hovedsaklig seiles i dansk farvann. Gjennomsnittlig lengde per tur er ca 150 nautiske mil. Årlig seiles hver av båtene ca. 7000 nautiske mil, tilsvarende distansen av hva en vanlig familiebåt seiles på syv år. 

Foreningen fornyer flåten etter tre eller fire år og dette er fjerde gangen de velger båter fra Hallberg-Rassy
De nye båtene skal leveres i 2011 og de gamle båten blir da til salgs. Prisen blir €120.000 pluss MVA. Levering høsten 2010. Interesserte kan logge seg inn her

Flere båt-og utstyrsnyheter finner du på www.batguiden.no - landets største båtmesse på internett.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen