Ny stil under dekk på Delphia 33.3
Seilmessen i Son kjøres parallelt med Sjøen for alle.

Testvinner i ny drakt

Delphia 33 gikk til topps i Seilas’ stortest i 2008. Nå har båten blitt enda bedre. Se Video.

Publisert Sist oppdatert

Delphia 33 er ett av trekkplasterne til Seilmessen i Son som arrangeres parallelt med Sjøen for alle i Lillestrøm. Delphia 33 ble i august 2008 testet på Hankø mot Bavaria 34, Hanse 350 og Oceanis 34 av Seilas og svenske Båtnytt. Av testpanelet på ni personer fikk den polske båten flest poeng.

Lært av testen

Høy teknisk kvalitet ga båten mange poeng, men båten fikk trekk på utformingen av cockpiten, og båten ble oppfattet som litt kjedelig under dekk. Dette har det polske verftet gjort noe med. Innredningen  har fått ny design som gjør at båten virker mer moderne. Båten har fått et større bad, men mindre kartbord. Båten har også fått ny cockpit med høyere cockpitkarmer og åpning i hekken. Cockpitbenken har også blitt mer firkantet i forkant som gjør den bedre å sitte i med ryggen i fartsrettningen.

Mye for pengene

Delpha 33.3 er ikke klassens billigste. Håndtverket holder høy klasse, og de tekniske løsningene svært gode. Som båtkjøper får man glede av lav arbeidskostnad i Polen noe som gjør at båten er svært prisgunstig i forhold til hva man får. Prisen på Delphia 33.3 starter på 800 000,-