Ullman Sails tilbake i Norge!

Sovn nevnt i en pressemelding fra North Sails tidligere idag avsluttes samarbeide melleom seilmaker Peter Høeg i Drammen og North Sails:

Publisert Sist oppdatert

Den tradisjonsrike familiebedriften avslutter samarbeidet med With Marine og North Sails, og gjenopptar gamle relasjoner med Ullman Sails.

 

- Avgjørelsen er tatt som følge av at jeg ønsker å representere mitt eget agentur, sier Høeg nå til Seilas..- Produksjonsmetoder og teknologi er lagt bedre til rette for ett slikt samarbeid enn det var for  fem år siden, og Ullman Sails har nå produkter som kan konkurere både på kvalitet og ikke minst pris, sier han. 

Sist firmaet representerte Ullman var det mye fokusen rettet mot  klasse-båter spesiellt Melges 24 i Norge. Entype er fremdeles ett viktig område og Ullman Sails leverer referanse-seil til en rekke klasser.  I dag satses det mye på Melges 32 og 24, alle J-boats, Formula 18, Yngling,Optimist,Tornado mfl. Loftet har samtidig utviklet seg til å bli blant de ledende på storbåt-seil, og leverer hele spekteret fra Cruising til Grand Prix.

 

- Jeg har beholdt en god kontakt med Dave Ullman og flere andre i gruppen, derfor føles det riktig å gjennoppta agenturet nå, sier Peter Høeg.

 

Det har vært noen spennende år med North, og jeg takker kollegaer og kunder for ett godt samarbeid, avslutter Peter Høeg som ønsker alle kunder velkommen til loftet i Drammen for seilservice eller tilbud på nye seil.