Tilbud om dobbeltbunn til gamle Ynglinger

I Seilas 1.2010 vil du kunne lese om en båteier som restaurerer Ynglingen sin. Nå er det også muligheter for å legge dobbeltbunn i de gamle båtene.

Publisert Sist oppdatert

Bildet over viser Ole K Simensen som restaureren sin gamle Yngling

Da de første Ynglingene kom på markedet rundt 1968 hadde båtene bare enkel bunn. Etter at Poul Elvstrøm hadde lansert dobbeltbunn i Soling gikk det ikke lang til før Ynglingen kom etter, og idag leveres alle Ynglinger med dobbelt bunn. Seilas har registert at det er mange som er i gang med, eller planlegger å restaurere sin gamle Ynglinger. En av dem er Ole K. Simensen sóm vi følger i de neste numre av bladet.

Risørplast AS som drives av Tom Solli har mange års samarbeid med Jan Herman Linge bak seg. Den lille plastbedriften har bygget mange Ynglinger på åttitallet, og Risørplast har fremdeles formene til dobbeltbunn fort Yngling. Nå vil Solli tilby Ynglingeiere to alternativer, dobbeltbunn ferdig montert til båten i Risør, eller løs bunn som båteier selv kan montere. I løpet av januar vil han ha «pakken» med priser og monteringsanviseninger klar.

Les om Risørplast