Søk i arkivet

Slår et slag for Ynglingen

I Seilas nr 9 som nå er i handelen kan du lese om aktive Ynglingmiljøer over hele landet. Nå vil vi følge en Ynglingeier som skal bringe sin gamle båt i topp regattastand.

I artikkelen i Seilas 9/2009 fremgikk det at mange ønsker å se Ynglingen som en aktiv landsomfattende regattaklasse igjen. Det er allerede aktive Ynglingmiljøer i Trondheim og Bergen og mange som sitter på nyere eller gamle båter og venter på at noe skal skje i sitt eget nærmiljø. Mye tyder derfor på at klassen har en spennende fremtid i Norge.

Vil følge restaureringsprosjekt

Mange har derfor planer om å sette sin gamle Yngling i topp regattastand. Vi i Seilas vil gjerne følge et slikt prosjekt og ber deg ta kontakt slik at vi kan følge dit prosjekt. send oss en mail til tips@seilas.no eller skriv noen ord om prosjektet på våre forumsider her.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen