Tynn og lett seilklær
Tynn og lett seilklær

Tynn og lett seilklær

Imhoff Day Racing Jacket er nominert til Design Award METS (DAME) under METS 2009!

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra Stian Tuv/ SailTuv AS

For andre år på rad er et Imhoff produkt nominert til denne prestisjefylte designprisen under METS utstillingen.  I 2008 var det damebuksen fra Imhoff som ble nominert. DAME Award har blitt utdelt årlig siden 1991 for produkter i bestemte marinekategorier.

 

Den innovative designen av Imhoffs Day Racing Jacket passer perfekt inn i det voksende markedet for  aktiv dagseiling, der det tradisjonelle seiltøyet ofte er litt for tungt, omfangsrikt og dyrt.

Imhoffs Day Racing Jacket er en ultralett vind- og vanntett seiljakke laget av det høykvalitets tekniske VPR-lite materialet som er omtrent 30 % lettere enn tradisjonelt seiltøy.  Det er et 2,5 lags-materiale, en skalljakke, med pustende membran som er beskyttet med en tynn film med dekorativ print på innsiden, tapede sømmer og vanntette glidelåser. De tekniske egenskapene er oppgitt til pusteevne 5 ltr/m2/dag og vanntetthet 5 meter vannsøyle.

Jakken har alle nødvendige “seilerdetaljer”: høy krage med fleecefôr, god fluoriserende hette, refleks, feste til redningsvest, vanntette erm-mansjetter, vanntette og fleecefôrede lommer.

Jakken passer også godt som teamjakke eller klubbjakke, med eller uten trykk. Nesodden Seilforening har valgt jakken som klubbjakke for sine medlemmer. Jakken kommer i fargene sort, rød og den spennende ny fargen mud.

Veiledende pris kr 1595,-

Du finner alle de nominerte til Dame Award her.