HANSE 375: akterkabin.
HANSE 357: Stor bad.
HANSE 357: Pentry
HANSE 357: Forpigg.
HANSE 357: Salong.
Sun odyssey 33i.
S.O: Badet-
S.O. 33i: Kartbordet kan skyves frem og tilbake på en skinne.
Stor akterkabin på S.O 33i.
Sun odyssesy 33i.
Nye båter uten overraskelser

Nye båter uten overraskelser

Nyheten Sun Odyssey 33i byr ikke på noen overraskelser, mens Hanses nye 375 er nok en oppgradering av den populære tyske 37-foteren.

Publisert Sist oppdatert

TO NYKOMMERE: Sun Odyssey 33i (over) og Hanse 375 (t.h) er begge nye, uten at de skiller seg altfor mye ut fra sine søstre.

Messen byr på mange seilbåtnyheter, men flere av disse er oppgraderinger av eksisterende modeller eller oppfølgere til allerede lanserte modeller, som nå presenteres i en ny størrelse.

Sun Odysseys 33-foter er er et eksempel på det siste, og  følger sine søstre i stil og funksjon. Den er lik Sun Odyssey 30, men har fått noen centimeter ekstra her og der. Blant annet vises dette i cockpit og i salongen, hvor kartbordet kan justeres horisontalt over sofaen på babord side ved hjelp av en skinne.

Tyske Hanse stiller også med sine nye utgave av 37-foteren. Båten har nå doble ratt og åpen hekk, noe som gjør cockpiten større og mer komfortabel enn i forgjengerne.

Plassen under dekk er også godt utnyttet. Et kombinert kartbord og mini-salongbord på babord side gjør at salongen blir ekstra stor. Badet er også stort og med egen dusj. Hanse 370 er verftets mest populære modell og har nå skiftet navn til Hanse 375.

TO RATT: Hanse 375.

Følg «Båter i sjøen» på www.seilas.no