Gratis GPS tracking for større regattaer

Gratis GPS tracking for større regattaer

Det britiske Map My Tracks gjør GPS tracking tilgjengelig for alle slags sports arrangementer.

Publisert Sist oppdatert

Brukerne trenger kun en mobiltelefon med en kompatibel GPS basert MMT tracker installert. Map My Tracks Event Manager viser live traking og spor for hver deltakter ettersom de beveger seg på banen. Det gjør det også mulig for arrangøren å vise regattaen i fugleperspektiv på en webside som også gir sponsoren verdifull eksponering.

Arrangøren kan benytte systemet gratis for regattaer med inntil en times varighet. For regattaer som tar lenger tid vil deltakerne måtte abonnere på et Map My Tracks Pro Plan som gir ubegrenset tracking for £5.99 per måned. Map My Tracks deler dette beløpet med arrangøren som dermed vil kunne øke inntjeningen fra sine regattaer.

Den web-baserte Event Manager gjør det også mulig å vise regattaen på storskjerm til tilskuerne og seere online. Innebygd verktøy gir hver av deltakerne mulighet til å følge sin egen kurs i ettertid, og å ta uskrift av denne. Event Manager kan også hjelpe regatta arrangøren følge deltakerne av sikkerhetsmessige årsaker gjennom nøyaktig og pålitelig GPS tracking.

Les mer

Map My Tracks er utviklet av Tinderhouse, en webdesigner basert i Whitstable syd for London, som har spesialisert seg på mobile  løsninger via web.