Store lokkerabatter fra Bavaria

Har du planer om å kjøpe ny båt i år bør du se nærmere på en Bavaria i ønsket størrelse.  Det tyske verftet lokker nemlig med rabatter på mellom 18.000 og 60.000 dollar per båt!

Publisert Sist oppdatert

Store bildet: Bavaria-fabrikken er blant verdens mest moderne og bygger årlig over 3.000 båter.  Her et glimt fra en av produksjonshallene.

Hvis du bestemmer deg for en ny Bavaria før 31. mai i år kan du spare store beløp.  I følge Bavarias forhandler i Australia lokker den tyske produsenten nemlig med rabatter fra 18. – 60.000 dollar på basisprisen per båt i Australia, melder Sail World Com. Det tilsvarer fra 90.000 til 300.000,- norske kroner. Rabattene gjelder alle seilbåtene i Bavarias 2009-program, bortsett fra 55-foteren, ifølge Jamie Millar på den australske hjemmesiden bavariayachts.com.au.

 

Andres Cardenas, adm. direktør i Bavaria Yachtbau uttaler at

–verftet i den vanskelige finansielle situasjonen verden befinner seg i dag med dette vil gjøre det enda mer fristende å velge en båt fra Bavaria i år.

Sail World Com tilføyer at med utsiktene til bedre tider allerede neste år vil et så godt tilbud som Bavaria nå kommer med, neppe komme igjen noen gang.