Søk i arkivet

Alubat Ovni 445
Alubat Ovni 445

Importør arrangerer Alubat Week

Den skandinaviske importøren av Alubat båter, Lange Maritime arrangerer i dagene 23 april - 3 mai "Alubat Week" fra basen i Leanbukta, i følge en pressemelding

Mye har skjedd siden Lange Maritime startet som Skandinavisk importør for Alubat i 2004. Selv om verftet med erfaring siden 1974 var meget anerkjent, var ikke båtene så godt kjent her hjemme. Utenlandske seilere hadde riktignok blitt observert langs vår kyst og mange langturseilere hadde også sett båtene ute i verden, men det var ikke tvil om at vi introduserte et nytt konsept for mange.

En ny tanke. Alumnium skrog og dekk, senkekjøl, Alubat og Ovni. Båtene, og aluminium, er populært blant langtureseilere. Erfarne seilere. Profesjonelle sjøfolk, redningsselskap, los, forsvaret etc. har også sverget til aluminium i mange år. Stor styrke, enkelt vedlikehold, sikkerhet.

I dag har  Lange Maritime levert et 30 talls båter, de har vært med i mange tester og vi har fått mye opperksomhet. Importøren har etablert seg i Nordens største båtsenter, Leangbukta Maritime Senter.

Program

Hele programmet er ikke fastlåst ennå, men her kommer noen smakebiter:

    * Ovni 365, 395 og 445 kommer til å ligge seilklare ved kai, med faste tider for visning / seiling etter avtale
    * Prøveseilinger med en av Alubat verftets konstruktører Marc Lombard og representant fra verftet
    * Seminarier om aluminium, strøm ombord, utrustning, seil etc. Representanter fra diverse produsenter og utstyrleverandører kommer.
    * Foredrag / show om langtur, på tur med barn, etc. S/Y Sorgenfri var på en eventyrlig jordomseiling i 4 år. Et av resultatene ble nettportalen for langseilere sorgenfri.com Les mer om denne her, og kom til oss for å høre og se mer fra turen.
    * Diskuter med andre Alubat eiere - Ovni klubben er invitert

Følg med på denne siden, ta gjerne kontakt for mer informasjon og gi gjerne beskjed allerede nå om dette er noe du har lyst til å være med på.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen