Bukse.
Fleecejakke med traktorlogo på ryggen.
Trøye i friske farger.
Moods og Helly Hansen med sportskolleksjon

Moods og Helly Hansen med sportskolleksjon

To av Norges mest internasjonalt anerkjente merkevarer har gått sammen om å lage en serie sportsklær.

Publisert Sist oppdatert

Moods of Norway kombinerer designet og kreativiteten med teknologien til Helly Hansen.

Resultatet er overveldende og uten kompromisser. Grafiske løsninger som tar i bruk neonfarger og elementer som traktorer og martiniglass er ikke hverdagskost, verken i Norge eller i utlandet.

Blant produktene er det tekniske jakker og bukser i radikal design, men også den klassiske Hellyfleecen i Moods sin egen versjon. Fleecen har vært på markedet siden tidlig på 60-tallet, men du har aldri sett den slik.

– Vi ville lage noe typisk Moods, noe som stikker seg ut – men også noe som fungerer, og det er Helly Hansen fantastisk flinke til, sier Simen Staalnacke.

– Det å faktisk lage noe sammen med Helly og det å få en mulighet til å lage noe som er såpass ”Moods” sammen med dem syns vi er artig. De har over 130 års erfaring med å lage teknisk tøy men er såpass selvsikre at de tør å prøve nye ting – uten at alt er nødt til å basere seg på arven deres, fortsetter Staalnacke.

– På en måte er samarbeidet med Moods Norges eldste internasjonale merkevare som møter Norges seneste tilskudd på den internasjonale scenen. Det å kombinere design og funksjon er jo ikke nytt for oss – men dette er det absolutt sprøeste vi noen gang har gjort. Det er snakk om en full kolleksjon med ytterjakker og bukser samt undertøy, og den vil bli solgt over hele verden, både gjennom oss – men også gjennom Moods, sier Haugsten.

Kolleksjonen blir vist frem for første gang under Moods sine visninger under moteukene i Oslo og København og blir tilgjenglig i utvalgte butikker til høsten. 

– Dette er et startskudd på en ny drive fra oss som også innebærer produkter som er mer ”high fashion” – så det vil komme flere spennende lanseringer fra Helly fremover, lanseringer og produkter som nok vil overraske mange, sier Haugsten.