Seilmessen lokker

Med billigere båtpriser, underholdning og premier lokker Beneteau, Delphia, Grand Soleil og Dufour seilerne til Son i helgen.

Publisert Sist oppdatert

Store bildet: Vinneren av Seilas 34-fots test, Delphia 33, er en av båtene du kan se i Son til helgen.

Pressemelding fra Seilmessen

Vi gjentar suksessen fra første uken i november og gir kundene våre uante muligheter for å gjøre et godt kjøp på en av våre lagerbåter før nyttår.

Vi har utvidet tilbudet til også å gjelde motorbåtene til Beneteau.  Normar Yachts har fem demonstrasjonsbåter som vi håper skal skifte eier i løpet av kort tid.

Etter nyttår vil prisene øke og med dagens Euro kurs vil det lønne seg å handle båt nå.  Båtene vi har på lager, er kjøpt inn på en gunstig Eurokurs.

 

Seilmessen har to store utstillingshaller på Sletta næringspark som er gjort klart for våre kunder.

Som tidligere satser vi på å gjøre det komfortabelt for våre kunder å kunne vurdere de ulike båtmodellene.

Her i Son er det som kjent gratis inngang, parkering rett ved døren med en intim atmosfære i utstillingshallene, samt at kundene våre får kjøpt seg noe å spise og en kopp kaffe i et hyggelig miljø.

Vi ønsker at våre kunder skal kunne finne den roen som man trenger, når investeringen skal gjøres.  Opplevelsen av å bli tatt seriøst og kunne få råd og veiledning til å finne det man ønsker seg er viktig i prosessen.

I utstillingshallene har vi de fleste modellene utstilt – mangfoldet er tatt vare på, både pris og størrelse.

Når alt kommer til alt vil det alltid handle om pris og kvalitet på produktet man investerer i – denne helgen ønsker vi å gjøre noe spesielt for våre kunder, både når det gjelder seil og motorbåt.

I helgen åpner vi alle lukene i adventskalenderen.  Fine premier til de som finner tallene i utstillingshallen.

Som mange kjenner til, deltok Team Normar i China Cup (Beneteau First 40.7) tidligere denne høsten.  Vi får høre om den gode prestasjonen fra mannskapet på lørdag klokken 1200.

Åpningstidene i helgen (lørdag og søndag) 1100 – 1500.

Vi ønsker velkommen til Son for et godt båtkjøp og en hyggelig båtprat.