Selvlysende lykt som tåler dykk ned mot 200 meter.
Navilight sport kan festes på mange mulig måter, og lyset kan varieres etter behov.
Standen på Mets tiltrakk seg mye folk
Navisafe lille lanterne

Norsk gründer skapte kø på Mets

Jo Engebrgtsen har utviklet små LED lanterner og lys. De var det rift om.

Publisert Sist oppdatert

Mets/Amsterdam

Jo Engebrigtsens små LED lys er perfekte for mindre båter i mørket, men hans lyssystemer har enormt mange muligheter. På Mets åpnet verdensmarkedet for hans bedrift Navisafe. Potensielle forhandlere står i kø uten for den lille standen hans. De mener at dette er et produkt de kan selge mye av. Båtbutikker ønsker smarte og innovative artikler som ikke koster for mye.

Spennende produkter

I sommer var det mange som kjøpte Navi Light 360 fra Navisafe. Dette er en enkel rundtlysende LED lampe som kan brukes som lanterne på mindre båter. Lanterne kan festes til en lue eller cap. Lanternen kan festes ved hjelp av kraftige magneter.

Nye produkter

Nå kommer lanternen i tricolor versjon også. Da fungerer den ikke lenger på hodet så selskapet har utviklet enkle festeanordninger. Navi light Rød/Grønn kan brukes som reservelanterner på større båter. Lanternen koster 450 kroner

Personlig lys

Navilight sport er et lite LED lys som kan festes til kroppen via magneter eller velcrostropper. Lyset kan lyse 360 grader eller rett frem. Ypperlig for bruk på fordeket, eller under dekk i lite lys. Lykten tåler selvfølgelig vann. Lykten koster 400 kroner.

Smart lommelykt

Navisafe har også en smart lommelykt. Den kan du også bruke til å dykke med da den er vanntett helt ned til 200 meter. Det unike er at selve lykten er selvlysende, og den holder seg lysende en hel natt. Lykten koster 250 kroner