Søk i arkivet

Picture 5209
Picture 5209 Foto:

Solbriller for brillebrukere

Gill kommer med solbriller som brukes over andre briller.

Pressemeldng fra Asker Båtservice

Gill introduserer Shield Solbriller – de første flytende og polariserte solbriller som markedsføres mot seilere som bruker vanlige briller. Designet til å brukes over vanlige briller gir Gill Shield Solbriller 100% beskyttelse mot skadelige UVA og UVB stråler.

Shield er utstyrt med Polariserte linser som gir gjennskinn-fritt syn mot vannet. Disse linsene er ripesikre, de har en oleo-phobic (olje avvisende) overflate for å unngå at fingeravtrykk og smuss fester seg på linsen. I tillegg har de en Flash-ReflektTM behandling som reflekterer skarpt lys vekk og hjelper deg å skjule dine vanlige briller.

Infatningene er laget av lett Grilamid TR90 materiale. De har puter der brillene kan komme i kontakt med solbrillene. Ekstra oppdrift er inkludert I brillestengene, og gjør at solbrillene flyter om du skulle miste dem overbord.

Specifications:
Gill Shield Solbriller
Farge: Carbon
Veil. Pris: 498,- inkl. mva
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen