Regatta Watch
Race Watch
Sailing Watch
Ronstans populære regattaklokke

Regattaklokker for daglig bruk

Ronstans startklokke blir foretrukket av jolleseilere. Nå kommer produsenen med klokker du ikke trenger å ta av deg når du kommer på land.

Publisert Sist oppdatert

Ronstans startklokke er legendarisk, med enorme sniffere som gjør at du kan lese klokken med et halvt øye. Men elegant er den ikke. Den ser ut som om den er levert ut fra hjelpemiddelsentralen. Nå kommer det tre nye klokker som ser langt bedre ut.

Pressemelding fra Skaane Marine

3 stilige nye startklokker i Ronstan Clear Start™ serien

Tre stilige nye klokker har kommet til i den populære Clear Start™ serien. Alle har den samme lettfattelige, brukervennlige funksjonaliteten til den originale Clear Start™ timeren, men er likevel attraktive og komfortable nok til å brukes utenfor båten.

All Clear Start™ modellene har et stort, enkeltrads display med 10 eller 16 mm sifre så de kan leses raskt med et blikk. De kan settes til å vise tre forskjellige modus, inkludert tid, stoppeklokke og regatta nedtelling og kan kjøre multiple startprosedyrer og hurtigsynkronisering. De har også belyst display som er enkelt å lese om natten, og høye lydalarmer.

 

 Alle de nye Clear Start™ modellene har en egen unik styling og funksjoner.

 

 The RF 4031 Sailing Watch kommer med en attraktiv ABS case med metall bakside for høyere alarmlyd og har en lett identifiserbar rød start/stopknapp på ene siden av huset. Den har også en integrert rem i ett stykke uten fjærpinner som kan poppe av så klokken mistes i vannet.

 

 The RF4032 Race Watch har en sporty allbruks look med rustfri front og bakside. Store kunksjonsknapper og en isolert start/stopknapp på fronten av klokken rett under displayet. Den avtagbare PU remmen har pinne uten fjær for sikkerhet.

 

 The RF4036 Regatta Watch Kommer i tradisjonell polert rustfri stålkasse med den store displayteknologien til Ronstan’s Clear Start™ startklokker. Vanntett til 100 meter og rustfri rem med sikker, dobbel låsing.

 

 I tilegg til de spesialiserte seilfunksjonene i alle de tre nye modellene, har de også full 12/24 timers klokke, dag og dato og alarmfuksjon for livet på land mellom regattaene.

 

Veil priser inkl. mva:

RF4030 (Prisredusert!) - kr 1200,-

RF4031 - kr 700,-

RF4032 - kr 900,-

RF4036 - kr 1500,-