Søk i arkivet

A 35
A 35
A 40
A 40

Seilereliten satser på 40-foter

Lars Loennechen og Espen Guttormsen fikk prøveseile  Archambault 35 i sommer og ble helt solgt. Nå blir Lars agent for verftet i Norge og har bestilt en 40 foter.

Lars og Espen seilet A35 under friske forhold uten for Marstrand. Jollefølesen fikk blodet til å bruse. Lars forteller at det lå mange rå seilbåter i Marstrand den dagen, men A 35 var klart tøffest.

Går for 40-fot
Archambault har hatt stor suksess med sin 35-foter og vunnet mange IRC-regataer verden over. I våres seilet verftets nye 40-foter for første gang, en båt som er minst like tøff som sin lillesøster. Så langt har det franske verftet satset på hjemmemarkedet, og Lars’ båt vil bli den første i Norden. Båten vil bli seilt hjem fra Frankrike neste vår. Lars kan over at båten vil få topp mannskap, og vil delta i våre største hjemmelige regattaer. Lars Loennechen vil få med seg Espen & Thomas Guttormsen, Frank Kirkeland & Henrik Naess på laget.

På bilder ser du Lars Loennechen  sammen med Per Engedahl som er importør for Archambault i Norden.

Du kan lese om vår første prøveseiling av A 35 her.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen