North Sails etablerer servicesamarbeid på Vestlandet

North Sails har styrket seg ytterligere på Bergens området og inngått et samarbeid med teknologibedriften Seilmaker Service utenfor Bergen. Loftet skal bistå seilere på Vestlandet med service og reparasjoner, heter det i en pressemelding fra North Sails Norge

Publisert Sist oppdatert

- Vi har lenge vært på jakt etter en samarbeidspartner i Bergens området som har både kunnskapen og den rette teknologien til å være et fullverdig serviceloft for våre kunder. Nå har vi innledet et samarbeid med Seilmaker Service utenfor Bergen, forteller Thomas Nilsson, daglig leder i North Sails Norge.

Seilmaker Service holder til på Seim, en drøy halvtime utenfor Bergen, men har allerede etablert samarbeid med to butikker sentralt i Bergen der seilerne kan levere og hente seil til reparasjon.

Etter at Seilmaker Service ble etablert i 2000 har de blitt tunge leverandører til industri på grunn av sin investering i ny teknologi. Men de har også utført service på seil. Med denne avtalen setter de inn langt mer ressurser på seilbransjen.

- Vi kommer til å benytte de samme løsningene når vi skal gjøre service på seil og vi ser frem til å jobbe med både seilerne rundt Bergen og North Sails, sier Arne Dalland, arbeidende styreleder i selskapet.

Seilmaker Service vil være tilstede på årets "Dra til Sjøs"-messe 15.-18. februar sammen med representanter fra North Sails.

 

Kontaktinformasjon

Thomas Nilsson

Tel: 90 06 61 28

Epost: thomas@no.northsails.com

Arne Dalland

Tel: 91537425

Epost: firmapost@seilmakerservice.no

www.seilmakerservice.no