Videoen fra Route de Rhum er det 4. mest besøkte artiklen i november.
Bilder av nye Alinghi var populært.
Mange vil lese om A 35.
Vil seile i 100 knop.

Mest lest på nett i november

November er kanskje ikke måneden da de fleste tenker seiling, men vi har hatt rekordstor trafikk. Her finner du hva som ble mest lest.

Publisert Sist oppdatert

Underholdning er stikkordet for hva som blir mest lest. Filmklipp og gode bilder vekker nysgjerrigheten.  Fem av de ti mest leste sakene innholder et videoklipp.Våre lesere er også veldig interessert i båtnyheter.

Flest på mandag

Mandager er klart den dagen vi har flest lesere med et gradvis synkende interesse utover uken Lørdag har historisk sett hvert den dagen med færrest besøk, men vi ser en trend i at trafikken i helgene er økende. Spesielt søndag kveld er det mye aktivitet. Sportsrevyen blir vraket og seilerene vil heller lese nyheter på nett.

Surfer i arbeidstiden

Det er ikke tvil om at mange besøker oss i arbeidstiden og dermed stjeler tid fra bedrifter rundt om i landet, men det virker som de fleste er disiplinert og vi kan lese av statistikken at flesteparten har en økt innom seilas.no i det de kommer på jobb og i lunsjen. På kvelden eter middag øker trafikken igjen.

 

Velkommen svensker

Vi kan også glede oss over at vi får stadig flere utenlandske lesere. Spesielt trykket fra Sverige øker, men så har ikke svenskene et tilsvarende tilbud på nett som vi kan glede oss over.

Vi publiserte 142 artikler i november. Linker til de mest leste artiklene finner du på listen under.

De 10 mest leste

1. Toppfart 100 knop!

2. Seilas tester hardcore seilmaskin

3. Eksklusive bilder av nye Alinghi

4. Smakebit av Route de Rhum

5. Rått på Lista

6. Seilbåt for James Bond

7. Seilbåtnyheter i Stockholm

8. Gavepakke for seilere

9. «Empire» tar inn vann og må snu

10. Se været langs kysten