Oceanis 40
Oceanis 46
Oceanis 40 med to lugarer.
De nye Oceanis modellene vil minne mye om denne Oceanis 50.
Oceanis 50 fra Sjøen for Alle.
Oceanis 46
Oceanis 40

To nye Oceanis-modeller

Beneteau slår hardt tilbake i konkurransen om klassens beste turseiler. Bedre seilegenskaper, mer utstyr og moderne design. Her kommer modellene som kan utfordre Jeanneau og Bavarias Vision serie.

Publisert Sist oppdatert

Store vinduer, god takhøyde og mye lys er blitt en trend. Beneteau var egentlig førts med Oceanis serien, men Jeanneau klarte å løse det på en mer elegant måte. Bavaria har tatt opp konkurransen med Vision serien, men den kampen vil ikke Beneteau at konkurrentene skal vinne.

Vi så antydningene til det franske verftets nye linje alt på Sjøen for Alle i vår. Der ble deres nye 50 foter vist, og nå er tegningene klare for to mindre søsken klare på 40 og 46 fot. 40 foteren vil bli en veldig spennende båt for det norske markedet.

40 foteren levers i to versjoner. Med to eller tre lugarer. I tre lugars versjonen har de fått plass til to toalett, noe som er uvanlig i en båt på 40 fot.

46 foteren levers kun med tre lugarer og to bad. Innredningen har mye til felles med 50 foteren.

Begge båtene er tegnet av Berret Racoupeau Design.

Priser er ennå ikke klare, men Oceanis 50 koster ca 200 000 mer enn Bavaria 50 Vision. Vi tipper at Oceanis 40 vil ligge en liten bunke tusenlapper over Bavaria 40 Vision i pris som koster 1 345 000.