Vannsport får god plass i den nye messekonseptet.
Nytt konsept og ny logo for Sjøen for Alle 2015

Sjøen For Alle fornyes

Norboat lytter til utstillerne, og har store planer om en ny tid i Lillestrøm.

Publisert Sist oppdatert

Sjøen for Alle skal bli bedre, både for besøkende og for utstillerne. Messa er åpner onsdag 18. mars og avsluttes søndag 22. mars.

Tilbake til Lillestrøm

Etter to år på Fornebu har Norboat bestemt seg for å flytte utstillingen tilbake til Lillestrøm hvor det er lagt mer plass. Tidligere var det bransjeorganisasjonen Norboat som stod for hele utstillingen. Nå er det Norges Varemesse som står for Sjøen for Alle i samarbeid med Norboat. Det skal gi utstillingen et løft.

Lavere priser

Sjøen for alle har vært beryktet for høye priser. Det har den nye arrangøren tatt tak i. Inngangsbilletten for publikum senkes. Det blir også billigere kvadratmeterpris for utstillerne. Utstillerne slipper nå også å betale for parkering.

Mer aktiviteter

Messen vil bli fordelt på fem haller hvor hver hall er tilpasset ulike målgrupper. Ulike aktiviteter vil også bli spredd utover i de ulike hallene. Arrangøren satser på å få seilbåtene tilbake. Det satses også på flere foredrag og det vil bli flere sceneområder. Det blir en egen hall for vannsport, ungdom og underholdning.