3MR: Med Anker & Jensens klassiske båter som forbilde, har Petter Halvorsen skapt en moderne mini-variant beregnet for to ungdommer.
PILOT: Pilot er en klassiker i miniatyr beregnet for barn, en trygg og forutsigbar båt som skal gi gode seilopplevelser.
ILDSJEL: Petter Halvorsen har en stor del av æren for renessansen 12,5 kvm har fått. Nå brenner han for at unge seilere skal få en annen innfallsport til seiling enn kun gjennom joller.

Seilsport uten kjøl

– Det er på tide å ta et oppgjør med hva vi tilbyr ferske, unge seilere. Båtopplevelsen spiller en større rolle enn vi er klar over, sier Petter Halvorsen.

Publisert Sist oppdatert

– Nesten ingenting er så fint som å seile rundt i en båt som fungerer, når man krenger i en fin bris og bølgeskvulp slår mot skutesiden i solskinn med god temperatur. Ja, da er det lett å rekruttere fremtidige seilere til seilsportens herligheter med langsiktighet som drivkraft, sier Petter Halvorsen.

Han hadde i sin tid en stor del av æren for renessansen 12,5 kvm har fått gjennom å være drivkraft og selv restuarere en rekke båter. Nå brenner han for at unge seilere skal få en annen innfallsport til seiling enn kun gjennom joller.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER