NY: Dufour 360 lanseres i Paris i desember.
VOLUM: Dufour 360 blir en stor 35-foter under dekk.

Dufour oppraderer interessant modell

Dufour 360 blir lansert under messen i Paris i desember.

Publisert Sist oppdatert
COCKPIT: Dufour 360 får mange av løsningene fra sine storesøsken, som bysse på hekken.
INNREDNING: Dufour 360 får akkurat den samme planløsningen som Dufour 350, men det finnes flere valgmuligheter med material og tekstiler.
VOLUM: Dufour 360 blir en stor 35-foter under dekk.

Dufour 360 Grand Large blir av verftet presentert som en ny modell. Båten med en skroglengde på ti meter, 34 fot, vil erstatte Dufour 350, som har mål som ligger svært nært. Som Dufour 350, kan 360 leveres med to, eller tre lugarer og er dermed en svært attraktiv båt for barnefamilier.

Detaljer fra større båter

Det er særlig på dekk at det er størst forskjell på 360 og 350. Nyheten har fått løsninger fra de større modellene. Cockpiten er redesignet. Styreposisjonene nye, og bak rattene er det nå muligheter for en bysse, slik som på 40-foteren. Badeplattformen er blitt større, og linene ført tilbake fra masten går nå under dekk. Videre har båten fått et baugspryd.

Mye volum

Tross for at båten ikke er mer enn 34-fot, så er det mye plass under dekk takket være skrogets bredde og høye fribord. I utgaven med to lugarer er det et tradisjonelt kartbord, mens med tre lugarer er dette ofret for badet. Verftet har innført nye materialer i innredningen, og flere valgmuligheter. 

Som Dufour 350, så mangler også Dufour 360 akterstag. Den kan leveres med selvslående fokk. 

 

Dufour 360 er en flere nye modeller i denne størrelsen som har blitt lansert i høst. Vi har alt seilt Diva 34 SC og Hallberg-Rassy 340. Også Hanse har oppgardert sin 34-foter.

 

SEILmagasinet seilte Dufur 350 i 2015. Du finner omtalen her.