Søk i arkivet

LUKSUS: Eierligaren er i skarpen.
LUKSUS: Eierligaren er i skarpen.
MAT: Byssa er plassert på babord side, under cockpiten.
MAT: Byssa er plassert på babord side, under cockpiten.
ELEGANT: Innredningen holder høy standard.
ELEGANT: Innredningen holder høy standard.

Verdenspremiere for Baltic 67

Baltic Yachts' site nyhet er diger, men verftets minste modell i dag.

En av de store nyhetene på årets båtmesse i Cannes, den franske Yachting Festival de Cannes 11. til 16.9., er det finnene som står for. Det berømte Baltic-verftet viser for første gang sin helt nye 67-foter.  Det er en svært moderne båt som lanseres som en «Performance Cruiser», noe som vel best kan oversettes til norsk som en «meget rask turseilbåt».

Mange valg

Konseptet er en allsidig båt med store tilpasninger til kunderens ønsker. Det er utarbeidet fire ulike innredningsalternativer for båten. Det er også mulig å få ulike dekksløsninger og overbygg. Første båt er mer mt racing med lavt overbygg, åpen cockpit og baugspryd. 

Det er også valgmuligheter for båtens kjøl. Den leveres med fast kjøl av ulike lengder, men skal man ha alet, så er opptrekkbar kjøl den beste løsningen hvor seilingsdybden reduseres fra 3,9 meter til 2,5 meter. 

INNREDNING: en av fire ulike
innredningsalternativer.

INNREDNING: en av fire ulike innredningsalternativer.

Baltics minste

Nyheten er tegnet av JudellVrolijk & Co. mens Design Unlimited har ansvaret for interiøret. 

Båten har følgende data: Lengde over alt 25,52 m, bredde 5,45 m, dypgående 3,90 m, deplasement 24,4 tonn, ballast 9 tonn, seilareal på kryss 257 kvm og på slør og lens 530 kvm.

67-foteren er i følge verftet den minste av de nye Balticbåtene som produseres nå. Baltics flaggskip i dag er mer enn dobbelt så lang; -hele 43,2 m (142 fot)!

Prisen er ikke oppgitt av verftet, den er jo også helt avhengig av hva man ønsker av utstyr, seil, elektronikk og komfort.

ELEGANT: Innredningen holder
høy standard.

ELEGANT: Innredningen holder høy standard.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen