Søk i arkivet

BESTSELGER: Lagoon har sjøsatt over 100 42-fotere på 15 måneder.
BESTSELGER: Lagoon har sjøsatt over 100 42-fotere på 15 måneder. Foto:

Båter i Sjøen 2019Heitman selger Lagoon

Verdens største katamaranprodusent bytter leverandør i Norge. På Båter i Sjøen blir det utstilt to Lagoon 42, en av dem med folk fra Heitmann om bord.

HEITMANN: Oda Heitman skal nå
også selge katamaraner fra Lagoon.

HEITMANN: Oda Heitman skal nå også selge katamaraner fra Lagoon.

Markedet for flerskrogsbåter er i vekst, og på Aker Brygge er over ti prosent katamaraner, eller trimaraner. Foruten Lagoon, er også Foutain Pajot og Neel representert. Trenden har også kommet til Norge, og Beneteau-gruppen som eier Lagoon, ønsker å bli mer synlig her i Nord. Lagoon bygger katamaraner fra 40 til 78 fot, og har holdt på siden 1984.

Sjekk båtene utstilt på Båter i Sjøen.

–  Det at vi nå entreer katamaran markedet er i tråd med vår strategi og vårt verdigrunnlag. Heitmann Marin -Motor og seilbåt for alle-. Nå har vi også ett tilbud til de som ønsker to skrog, masse plass og fantastisk bokomfort, skriver Oda Heitmann i en pressemelding. Heitmann tar over Lagoon fra Alf Morten Indbjo. 

LES: Katamaran med pris fra 27 millioner kroner

Heitman har over 40 år i bransjen, og har suksess med Jeanneau, som også tilhører Beneteau-gruppen. Videre selger de Nautor’s Swan og motorbåtene Prestige. Heitman står også utstilt med elbåt på Båter i Sjøen fra Q-Yachts.

Testet i 2016

Lagoon 42 er en populær modell fra Lagoon som vi testet i 2016, vi skrev følgende: Med tanke på komfort og funksjon er båten på størrelsen med en enskrogs 60-foter. Det er mye materialer som får plass. Vekten er derfor helt akseptabel. Designerne balanserer på en fin line mellom pris, komfort og seilegenskaper. Vi testet da tre ulike trimaraner, og mente at Lagoon 42 var best på design. Den gangen startet prisen på 311 000 euro uten moms.

Heitman som stiller ut denne populære katamaranen sammen med Navigare Yachting. Navigare Yachting som er et charterselskap som satser i Norge. Ikke bare på norske feriekunder, men også på investorer som ønsker å kjøpe båt som brukes i charter.

 

SALONG: Lagoon 42 er blitt hyggelig
under dekk. Salongen gir sitteplass til mange, med super utsikt.
Mastestøtten er et minus.

SALONG: Lagoon 42 er blitt hyggelig under dekk. Salongen gir sitteplass til mange, med super utsikt. Mastestøtten er et minus. Foto: Bertel Kolthof

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen