TØNSBERG SEILFORENING:

Pinseleir på Fjærholmen

Tønsberg Seilforening ønsker igjen velkommen til den tradisjonsrike pinseleiren på Fjærholmen.

Publisert Sist oppdatert

Leiren foregår i år fra lørdag 8. juni til og med mandag 10. juni. Pinseleiren er først og fremst en sosial samling, men det er også fokus på god og tilpasset trening for alle seilerne.

Det vil være dyktige trenere for alle nivåer. Seilerne blir plassert i grupper etter erfaring og kunnskapsnivå. På denne måten blir det best mulig treningsutbytte for alle.

I år vil mesterskapssamlingen arrangeres i samarbeid med pinseleiren. Vi vil derfor ha mange flinke seilere på vannet rundt Fjærholmen i år.

Samtidig skal vi ha det hyggelig på land og det vil være aktiviteter og seilerfest for seilere og foreldre. Vi forbereder Fjærholmen slik at alle skal kunne ha noen fine dager hos oss, enten de kommer sjøveien eller over land. Vi håper å se mange glade jolleseilere her på Fjærholmen, selvfølgelig også foreldre og søsken.

Pinseleiren på Fjærholmen er for mange en viktig seiletradisjon. Vi ønsker å ta vare på den så godt vi kan og det legges ned en stor dugnadsinnsats. Vi håper derfor at mange finner veien til vårt flotte anlegg i Tønsberg.

Se www.tonsbergseilforening.no for mer info eller ta gjerne direkte kontakt med oss om det er noe dere lurer på.

FRA SEILFORENINGENE

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon.